Finisaje moderne


 

Finisaje interioare

Pentru zugrăveli folosim vopseaua Duraziv Superlavabilă, ideală pentru protecția și decorarea suprafețelor interioare. Pe lângă gradul ridicat de lavabilitate, are și o putere de acoperire foarte bună, oferind o finisare de calitate:

 • Peliculă perfect elastică şi impermeabilă, datorită formulei unice cu Kauciuc;
 • Rezistenţă excelentă la agenţi abrazivi şi de curăţare (de uz casnic);
 • Rezistenţă ridicată la pătare, murdărire, îngălbenire;
 • Finisaj: Ultra mat – ascunde eventualele mici imperfecţiuni ale peretelui

În ceea ce privește băile, am optat pentru Duraziv Desideri Cristallo. Dincolo de calitatea superioară, ne place și pentru că, pe lângă paleta standard de culori, poți opta pentru finisaje sablate, cu aspect metalic și strălucitor.

Gresia și faianța sunt din gama Baldocer, lider pe piața de placări ceramice de mai bine de 20 de ani. Pentru ei, proiectarea unei linii moderne, actuale, care să încânte și să emoționeze cât mai mulți oameni este principalul obiectiv. În paralel, au optat și pentru menținerea stilurilor vechi, tradiționale. Ceramica porțelanată sau din pastă roșie, gresie sau faianță - oricine poate alege dintr-o gamă variată de culori, stiluri sau dimensiuni pentru a-și materializa ideile de design interior astfel încât să obțină un spațiu elegant, sofisticat, cald.

La parchet am ales gama Pro Laminate de la Egger, pentru că oferă o varietate mare de modele cu suprafețe robuste, care transformă parchetul laminat într-un produs rezistent în timp și, mai ales, la zgârieturi. Aceasă gamă, cu o grosime de 10 mm, promite funcționalități ridicate – cum ar fi proprietățile antistatice, durabilitate și modele atrăgătoare, indiferent de stilul ales.

Tipul pardoselii se poate adapta pentru fiecare cerință: pentru zona de intrare se pot alege modelele mai rezistente, în timp ce în camera de zi poate prima confortul.

Plăcile au forme diferite și pot crea efecte speciale surprinzătoare, odată combinate cu cele mai noi tendințe în materie de mobilier.

Ușă metalică de exterior - sistem Prestige,

 • alcătuită din toc din tablă de oțel și foaie de ușă cu ramă metalică, rigidizată cu nervuri din tablă oțel și tăblii din plăci din fibre de lemn – MDF, aplicate pe foi de  tablă de 1,5 grosime;
 • foaia de ușă are miez izolant din polistiren expandat;
 • tocul și părțile metalice ale ușii sunt vopsite în câmp electrostatic.
 • tăbliile din MDF sunt prelucrate în diverse modele și sunt lăcuite, laminate sau cu folie de protecție.

 

Finisaje exterioare

La exterior folosim Tencuială Decorativă Duraziv TDS 2mm Clima Protect C11-02, un produs pe bază de dispersii organice, aditivi speciali, pigmenți și materiale de umplutură. Pelicula obținută în urma aplicării acestui produs are aspect striat, este mată, deosebit de elastică și hidrofobă (respinge apa) și foarte rezistentă în timp. Este recomandată, în special, în medii supuse unor condiții climaterice ostile sau poluării, ce impun un finisaj rezistent și ușor de întreținut pe termen lung. Iată doar câteva dintre calități:

 • rezistență deosebită la crăpături și exfoliere;
 • rezistență la spălare sub jet cu presiune;
 • aderență deosebită la suport;
 • rezistență deosebită la factorii de mediu: cicluri îngheț/dezgheț, intemperii, radiații solare, umiditate, gaze industriale;
 • rezistență la uzură, zgâriere și șocuri mecanice, având elasticitate deosebită;
 • rezistență deosebită la saponificare;
 • peliculă perfect elastică și impermeabilă, cu efect de perlare a apei, datorat formulei unice cu Kauciuc;
 • formulă activă anti alge și fungi;
 • stabilitate excelentă a culorii pe termen lung.

 

Grandis Residence

Salt rapid la un tip de apartament
Garsoniere
Apartamente tip studio
Apartamente cu 2 camere
Apartamente cu 3 camere
Apartamente cu 4 camere
Urmărește-ne:

Grandis Residence pe Facebook  Urmărește-ne pe YouTube

Abonează-te la newsletter-ul nostru și profită de oferte, anunțuri importante și promoții Grandis Residence.

GRANDIS RESIDENCE cunoaște importanța datelor dumneavoastră și se angajează să protejeze confidențialitatea,securitatea acestora, în conformitate cu Regulamentul (U.E.) 679/2016 privind Protecția datelor cu caracter personal. Pentru mai multe detalii va rugăm să consultați atât termeni și condiții utilizare site, cât și politica de prelucrare date cu caracter personal.

Imaginile prezentate pe acest site au scop informativ și nu reprezintă o obligație contractuală. Dezvoltatorul își ia dreptul de a modifica proiectul în funcție de necesități. Copyright (C) Grandis Residence. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere neautorizată a conținutului acestui website este strict interzisă.