Comod, modern și ecologic


 

Instalații termice

Centrală termică Viessman Vitodens
Am optat pentru Centrala termică pe gaz în condensație VIESSMANN Vitodens 050-W 24 Kw, cu kit de evacuare inclus, pentru că:

  • are un nivel redus de zgomot în timpul funcționării;
  • componentele sunt accesibile prin partea frontală, pentru a facilita intervențiile de service și întreținere;
  • are dimensiuni compacte;
  • oferă un randament de până la 108%.

Radiatoare SANICA
 
Cu un design simplu și atractiv, se potrivesc în orice încăpere. Sunt special tratate împotriva ruginii și au un grad ridicat de performanță termică.


 

Ascensoare

Schindler este printre cele mai cunoscute și apreciate branduri de ascensoare la nivel mondial. Sunt create pentru a oferi mobilitate urbană, eficientă și durabilă. Schindler înlocuiește cablurile de oțel convenționale cu unele mult mai ușoare și flexibile, oferind astfel o serie de avantaje:

  • posibiltatea utilizării unui motor mai mic, reducând astfel consumul de energie electrică (acest lucru traducându-se printr-o factură comună mai mică la întreținere);
  • rămâne mai mult loc în puțul ascensorului pentru montarea unei cabine mai generoase;
  • nu necesită ungere, respectând astfel mediul înconjurător;
  • garantează un confort maxim al pasagerilor. 

Ascensoarele  sunt dotate cu sticlă mată, butoane touch sensitive, indicator de poziție al cabinei, confirmare vizuală și acustică a comenzilor, butoane de închidere și deschidere uși, buton de alarmă, indicator de suprasarcină și indicator de  comutație bi-direcțională.


 

Instalații electrice

Oferta Schneider Electric include game complete de intrerupătoare și prize, ce răspund tuturor nevoilor rezidențiale și terțiale. Echipamentele pot fi montate atât în doze clasice C60 (gamele Asfora, Sedna și Unica), cât și în doze standard Italian (gama modulară Unica Allegro).

În plus, produsele îndeplinesc nu doar funcții simple (comutator, priză, controlul jaluzelelor etc), ci și unele mai avansate: acces prin card, încărcător USB, stație meteorologică, control KNX etc.  Trebuie doar să le alegi pe cele potrivite nevoilor tale.


 

Video-interfon

Cu ajutorul kitului de videointerfonie Electra, musafirii nepoftiți vor deveni istorie, iar tu te vei simți mult mai în siguranță, pentru că vei ști în permanență cine intră în scara blocului tău.

Terminalul video îți permite să vezi cine te caută, iar decizia de a deschide sau nu îți aparține.


 

Grandis Residence

Salt rapid la un tip de apartament
Garsoniere
Apartamente tip studio
Apartamente cu 2 camere
Apartamente cu 3 camere
Apartamente cu 4 camere
Urmărește-ne:

Grandis Residence pe Facebook  Urmărește-ne pe YouTube

Abonează-te la newsletter-ul nostru și profită de oferte, anunțuri importante și promoții Grandis Residence.

GRANDIS RESIDENCE cunoaște importanța datelor dumneavoastră și se angajează să protejeze confidențialitatea,securitatea acestora, în conformitate cu Regulamentul (U.E.) 679/2016 privind Protecția datelor cu caracter personal. Pentru mai multe detalii va rugăm să consultați atât termeni și condiții utilizare site, cât și politica de prelucrare date cu caracter personal.

Imaginile prezentate pe acest site au scop informativ și nu reprezintă o obligație contractuală. Dezvoltatorul își ia dreptul de a modifica proiectul în funcție de necesități. Copyright (C) Grandis Residence. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere neautorizată a conținutului acestui website este strict interzisă.