Grija pentru comunitate

Ne pasă de comunitatea în care trăiești!

Stim cat de importanta este socializarea si comunitatea in viata fiecaruia. De aceea, in Grandis Residence vei avea parte nu doar de blocuri si parcari, ci si de spatii comerciale, cafenele, farmacii, spatii de birouri,etc. Pentru a crea un mediu prietenos am amenajat si spatii verzi si mai multe locuri de joaca pentru copii.

În Grandis Residence te simți în siguranță.

Proiectul este gandit pentru a oferi deplina intimitate locatarilor: blocurile au parcari private, atat supraterane cat si subterane. Fiecare cladire a ansamblului este prevazuta cu ascensor, iar apartamentele sunt prevazute cu debarale/spatii de depozitare, astfel incat sa iti poti organiza eficient spatiul de locuit.

Constructii noi, durabile si confortabile

Blocurile sunt finisate cu cele mai bune materiale de constructie, iar usile de acces sunt prevazute cu interfon. Apartamentele sunt dotate cu centrale termice individuale pe gaz , avand consumul contorizat , iar usile de intrare in apartament sunt usi de inalta siguranta, metalice.

Grija pentru comunitate

Familie fericita in natura

Grandis Residence

Salt rapid la un tip de apartament
Garsoniere
Apartamente tip studio
Apartamente cu 2 camere
Apartamente cu 3 camere
Apartamente cu 4 camere
Urmărește-ne:

Grandis Residence pe Facebook  Urmărește-ne pe YouTube

Abonează-te la newsletter-ul nostru și profită de oferte, anunțuri importante și promoții Grandis Residence.

GRANDIS RESIDENCE cunoaște importanța datelor dumneavoastră și se angajează să protejeze confidențialitatea,securitatea acestora, în conformitate cu Regulamentul (U.E.) 679/2016 privind Protecția datelor cu caracter personal. Pentru mai multe detalii va rugăm să consultați atât termeni și condiții utilizare site, cât și politica de prelucrare date cu caracter personal.

Imaginile prezentate pe acest site au scop informativ și nu reprezintă o obligație contractuală. Dezvoltatorul își ia dreptul de a modifica proiectul în funcție de necesități. Copyright (C) Grandis Residence. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere neautorizată a conținutului acestui website este strict interzisă.