slide-2-b
slide-3-b
slide-4-b
slide-5-b

Ne pasă de mediul în care trăiești!

Dezvoltatorul a ales ca proiectul Grandis Residence sa se ridice pe un regim de inaltime de doar P+5 sau P+6 , lasand suprafetele verzi sa domine complexul rezidential.

Oferim atentie detaliilor, si stim ca este important sa locuiesti intr-un ambient placut, de aceea optand pentru Grandis Residence va puteti bucura nu doar de o locuinta de calitate, dar si de un complex rezidential aerisit, cu vedere spre munti, imprejmuit de spatii verzi amenajate si intretinute cu grija.

Grandis Residence

Salt rapid la un tip de apartament
Garsoniere
Apartamente tip studio
Apartamente cu 2 camere
Apartamente cu 3 camere
Apartamente cu 4 camere
Urmărește-ne:

Grandis Residence pe Facebook  Urmărește-ne pe YouTube

Abonează-te la newsletter-ul nostru și profită de oferte, anunțuri importante și promoții Grandis Residence.

GRANDIS RESIDENCE cunoaște importanța datelor dumneavoastră și se angajează să protejeze confidențialitatea,securitatea acestora, în conformitate cu Regulamentul (U.E.) 679/2016 privind Protecția datelor cu caracter personal. Pentru mai multe detalii va rugăm să consultați atât termeni și condiții utilizare site, cât și politica de prelucrare date cu caracter personal.

Imaginile prezentate pe acest site au scop informativ și nu reprezintă o obligație contractuală. Dezvoltatorul își ia dreptul de a modifica proiectul în funcție de necesități. Copyright (C) Grandis Residence. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere neautorizată a conținutului acestui website este strict interzisă.